2012. január 14., szombat

Vinowonka kóstoló

Tegnap péntek 13 volt, mint bebizonyosodott nálam ezek a napok nagyon jól szoktak telni.
Jó példa erre a tegnapi nap is, egy nagyon finom élményben volt részünk Vianne blogján játék volt, melynek nyereménye egy 2 személyes kóstoló volt a Vinowonka csodálatos csoki és bor kínálatából.
 Reggel egy gyors asztalfoglalás és délután már mehettünk is. A kóstoló bort és csokoládét tartalmazott , igaz mi  a bor helyett csokit kértünk, de nem bántuk meg mert 6 mesés csokoládé költeményt kóstolhattunk meg. 

Vegyük sorra őket, levendulás, aszalt meggyes és aszalt cseresznyés a Levande chocolate műhelyből, majd következett a mesés narancsliget a Pelle-Molnár kézműves bonbon műhelyből, végül, de nem utolsó sorban a rózsabors-málna ét- és tejcsokis variációkban. 

A kisfiam nr1csokoládéja a rózsabors-málna bonbonok voltak, az íze igazán karakteres és erőteljes, a málna mellékízként jelenik meg a domináns rózsabors mellett, melynek ízét sokáig érezzük a szánkban. Igazi frissítő különlegesség. 

A férjem kedvencei az aszalt meggyes és cseresznyés bonbonok voltak, a gyümölcs íze igazán harmonikusan olvadt bele a csokoládéba, nagyon finom csemege.

Az én kedvenceim a narancsliget és a levendula bonbonok voltak. A narancsliget a kétféle csoki  és a narancs     összeolvadásából adódóan nagyon finom ízkombináció egy csepp fűszerrel megbolondítva, de a pálmát a levendulás csokoládé vitte, most először kóstoltam a levendulát csokoládéval, de menthetetlenül beleszerettem.

Az üzlet nagyon hangulatos egy forgalmas sétálóutca mellett helyezkedik el, ettől függetlenül ahogy az ember belép ebbe a fantasztikus csoki és bor birodalomba, mintha egy másik dimenzióba kerüle, az a rengeteg szebbnél szebb bonbon egy igazán elegáns környezetbe tálalva, egy jó pohár bor mellett mindenképpen megér egy látogatást. 
A mákos csokoládé nagyon megmozgatta a fantáziámat legközelebb azt is ki fogom próbálni, mert biztos lesz legközelebb! 

Ezeket a finomságokat kóstoltuk


















Egy kis beszámoló képekben, hol is jártunk.









Köszönet a játékért Viannek!





4 megjegyzés:

trollanyu írta...

Nagyon jó lehetett nektek:) Csoda finomságok vannak ott, jobb is, ha én nem szabadulok be oda.

Roza írta...

Még élménynek sem lehetett utolsó:)

Éva írta...

Nagyon hangulatos helyen voltatok, és azok a csokoládék amiket felsoroltál? Csodálatosak lehettek! Nagyon régen voltam ilyen helyen, de azt nem lehet elfelejteni hogy az ilyen helyen mennyire finom kávé illatok vannak. Ahogy néztem a fotót szinte éreztem, nagyon jó lehetett nektek!

Vianne írta...

Nagyon örülök h jól éreztétek Magatokat! Én is köszi, hogy jöttél játszani:)