2011. július 12., kedd

Fogyi, 5. nap

Reggeli!

1 tojásból és 1 szelet párizsiból hamm&eggs 1 szelet barnakenyérrel
tea

Ebéd:

Tojásleves, croutonnal
Dinnye

Vacsora:

2 szelet kétszersült kevés lekvárral (kb 95kcal)
2 dl tej

4 megjegyzés:

Csilla írta...

Szia!
Nézz be hozzám kérlek, egy díjat szeretnék adni! :)

Névtelen írta...

Szia! Véletlenül tévedtem ide. Gratu a fogyókúrához, de nagyon keveset eszel, rosszul osztod el időben a tápanyagokat, így talán hamar lefogysz pár kilót, de nem fogod tudni tartani. Próbálj 3 óránként enni, a fehérje legyen az elsődleges, utána a szénhidrát. Délután 4 után próbálj meg nem enni szénhidrátot (tehát az esti banánturmix nem jó :-)) A párizsi sem fogyókúrás étel :-( A crouton és a kétszersült sem az.
Ha tényleg fogyni akarsz, és meg is akarod tartani akkor reggelire és tizóraira tojásfehérje, zabpehely, natúr joghurt. Ebédre natúr csirkemell barna rizs, paradicsom, uzsira szintén, csak már rizs nélkül. Este túró, mandula, szotyi. Sok sikert!

Könyvlelő Kritta írta...

Kedves Névtelen!
Köszönöm szépen a tanácsokat! :)
Sajnos a totális egészséges fogyit nem tudnám végigcsinálni,meg csak pár kg plusz van(volt), sőt nem én lennék, ha csak olyan egészséges ételeket ennék, táblázat és szabályok szerint, amik tuti fogyasztanak, ezért eszem olyat, amit szeretek is és nálam bevált :) Sajnos nem vagyok szakember a témában és tényleg a blogolás által felkapott kilóktól szeretnék megszabadulni(jobban mondva már sikerült is megszabadulni), ezért írtam, hogy nem mindenkinél válik be, illetve mindenki a saját egészségi állapotát ismerve vágjon bele. Egyébként igazad lehet, ha sok kg-tól és tartósan kell megszabadulni biztos sokkal szigorúbb rendszer szerint kellene étkezni. Ezért nem is folytattam az étlapot, mert biztos sokkal szakszerűbb és egészségesebb listákat találnak a kedves érdeklődők a neten :) Így maradok a főzőcskézésnél, amint az időm engedi hozom is az újabb recepteket fotókkal. :)

martinelli írta...

Mától én is követlek, mert tetszik a blogod. Ügyes vagy, hogy leadtad a plusz kilókat! Gratula.