Az eső pedig csak zuhog és zuhog....
kép forrása
A tésztához
25 dkg margarin
35 dkg liszt
1 csomag sütőpor
20 dkg cukor
2 csomag vaníliás cukor
15 dkg darált dió
A krémhez
2 kávéspohár erős kávé
2 ek liszt
2 tojás sárgája
25 dkg margarin
12 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1 pici rumaroma
Tetejére
csokimáz
A tésztához a hozzávalókat összedolgozzuk, majd a tésztát vékonyra nyújtjuk és egy pici pogácsa szaggató segítségével kiszaggatjuk a köröket.
180 C-on megsütjük, majd kihűtjük.
Közben elkészítjük a kávékrémet.
A kávét a liszttel sűrűre főzzük, még melegen hozzákeverjük a két tojás sárgáját. A margarint elkeverjük a kétféle cukorral és a pici rumaromával, majd amikor kihűlt a kávé hozzákeverjük a cukros margarint, szép csomómentesre.
A kávékrémmel megtöltjük a korongokat és csokimázzal leöntjük.
1 megjegyzés:
Isler is, kávés is, csak jó lehet!
Megjegyzés küldése