2013. február 23., szombat

Programajánló-Közös Piac


Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár

2013. március 2-án, első alkalommal kerül megrendezésre a Közös Piac – Közösségi Termelői Vásáraz Akvárium Klubban.

A Budapest szívében található rendezvényközpontban megtartott vásáron olyan hazaikistermelők, őstermelők és kis manufaktúrák jelennek meg termékeikkel, akik ellenőrzött forrásból származó, minőségi alapanyagokból készülő ételkülönlegességeket, valamint saját termesztésű zöldségeket, gyümölcsöket, fűszereket és más finomságokat kínálnak az érdeklődők számára.
A Közös Piac szervezőcsapata a jövőben havi rendszerességű vásárral azt szeretné elérni, hogy a piacra járás ne csupán egészséges, finom és megbízható forrásból származó hozzávalók beszerzését jelentse, hanem közösségi élményt teremtve szórakozást is nyújtson a vásárlóknak. A cél egy olyan esemény, ahol a látogató a zöldségek, gyümölcsök, sajtok mellett finom falatokat, ételkülönlegességeket is talál, eközben pedig megismeri Magyarország legkreatívabb termelőit is.

termelotol.hu segítségével a Közös Piacra eddig több, mint 70 árus jelentkezett, olyan különlegességekkel, mint: csicsóka, finn kenyér, árpafű, bonbon, mangalica, chutney, kecsketej, rozstallér.
A különlegességek mellett természetesen megtalálhatók lesznek hagyományos, de minden esetben kiváló minőségű piaci termékek, így zöldséget, gyümölcsöt, tojást és húsokat is érdemes lesz a Közös Piacon beszerezni.

A vásárra termelőként még február 25-ig lehet jelentkezni: kozospiac@mentha.hu

Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár
2013.03.02, 9-16 óráig
Akvárium Klub (1051. Budapest, Erzsébet tér)
Nincsenek megjegyzések: