2011. március 26., szombat

Díjak!

Ma 3 bejegyzést tervezek írni, mert nagyon sok az elmaradásom. Ennek több oka is van, de csak a kellemesebb okokat említem meg, az egyik oldal receptversenyt hirdetett történetesen a www.hammbekaplak.hu , ahol Pataki edényekben kell elkészíteni a receptet és tálalni, most éppen ennek a receptnek a tökéletesítésén dolgozom gőzerővel, illetve az egyik karácsonyi blogger adománygyűjtő projektben is részt veszek, igaz itt már teljesítettem a rám eső részt, majd kiderül milyen sikerrel, de a részletek még nem publikusak :) Illetve itt a tavasz és a másik nagy szenvedélyem a kert is hívogat, ennek kapcsán fog születni az egyik bejegyzés. Ennyit előjáróban.

Jöjjenek az elmaradások:

Először is nagyon-nagyon köszönöm a sok kedvességet, amit Tőletek kapok kedves olvasóim, bloggertársaim: kedves barátaim. Engedjétek meg, hogy külön köszönetet mondjak a Foodafok blog írójának, igazad volt ez az én blogom és felelősséggel tartozom érte, ezt szem előtt is fogom tartani.

Másodszor a meglepetésként rám zúdult díjözön:
Ceciliától
Biankától
Kedves névrokonomtól, Krisztától
A kollegától
Epercsóktól

Nagyon szépen köszönöm a díjat! :)





10 blogot kell megnevezni, akiknek tovább szeretném adni, hát nehéz feladat(annyi, de annyi blog és blogíró van akiket kedvelek), de próbálom teljesíteni:

Kalandok a konyhában
Mézes finomságok
strawberry blogja
Hobbychef
Citromhab
Kell egy recept
Gizinek
Foodafok
Elisabeth
Kutya és konyha

Illetve Krisztától kaptam "Egy jó szót"  eme játék keretében:


A játék lényege, hogy aki úgy érzi, hogy van olyan blogtársa akinek szívesen mondana "egy jó szót", illetve mondatot, mert valamiért megkedvelte őt, írja meg ezt neki a blogjában kommentként hivatkozva az "Egy jó szó" játékra!




Hamarosan én is tovább küldöm a jó szavakat kedves blogtársaimnak, mert tetszik ez a kezdeményezés :)

Hamarosan folyt köv.  


7 megjegyzés:

sedith írta...

Krisztina, nagyon szépen köszönöm, kedves vagy!:)

autumn írta...

Nagyon szépen köszönöm a díjat! :)

Kriszta írta...

A hammbekaplak tavaszi versenyébe én is bejutottam megint:-)Még nem árulom el ,hogy mivel nevezek,de majd felteszem vmikor a blogra,egyenlőre titok!:-)

Könyvlelő Kritta írta...

Kriszta!
Gratulálok, még én sem árulok el semmi bővebbet, a tálak viszont szuperek :)

Elisabeth írta...

Krisztina, koszonom a kedves blog dijat, es gratulalok neked is a blog dijhoz.
Tetszik az uj blog formad, kisse fel viditottad a viragokkal is!
Igyekszem meg emliteni, es tovabb adni!
Szep Vasarnapot kivanok neked:D
xoxo

Hobbychef írta...

Kedves Kriszta!
Igazán kedves vagy, hogy megint gondoltál rám, nagyon szépen köszönöm a díjakat és az oklevelet.

Foodafok írta...

Nagyon szépen köszönöm a díjat! Külön öröm, hogy változatlan lendülettel, elszántsággal írod blogodat. A video klippek szándékosan vannak a jobb szélre helyezve? Nálam elég kevés látszik belőle. Miért nem rakod őket a bejegyzésbe, és adsz neki egy címke elnevezést? Itt a másik blogom, kukkants bele légyszi: http://usubufood.blog.hu/2010/12/28/kitaro_matsuri_live_kojiki_a_story_in_concert