2012. június 2., szombat

Júniusi ajánlat -ARAH

Egy nagyon ötletes játékra leltem a Fakanálforgató tollforgató blogon, ahova eddig is rendszeresen benéztem, de ma nagyon megörültem a bejegyzésnek, mert tényleg remek ötlet ez a játék ARAH-Ajánlj Receptet Adott Hónapra, elővenni régebbi bejegyzéseket, amiket esetleg új olvasóink még nem olvastak vagy már mi magunk is megfeledkeztünk  a receptekről, nálam pont ez volt, rá is csodálkoztam néhány általam készített ételre, hogy milyen régen is készült már, de milyen jó lenne ismét elkészíteni, mert finom volt.. 

Szívből ajánlom a játékot!

Jöjjön az én júniusi ARAH-m



Spenótos palacsintafelfújt

Fantasztikusan finom és laktató



Eperszörpös csiga

Egyszerű és finom



Karfiolpörkölt-vega pörkölt


Vegáknak és húsevőknek is kötelező!!!! :)) Általában azok is szeretni szokták, akik a teljesen húsmentes ételektől elzárkóznak.




6 tojás ---> 3 jégkrém

Aktuális a meleg napokban és még gép sem kell hozzá






4 megjegyzés:

Éva írta...

Látom már bele is vágtál a járékba! Nagyon finomakat válogattál ki! Az előbb néztem a játék felhívást és gondolkodtam rajta!

Alíz, Erdélyből írta...

Ajajj, nagyon sok finomságot ajánlsz, a jégkrémekre máris lecsaptam. :))) S itt is közzéteszem, amit nálam válaszoltam a kommentedre: köszönöm a jókívánságokat, de legfőképp a gyorsaságot, amivel reagáltál erre a játékfelhívásra. Megtörted a jeget, Te vagy a játék első benevezője. Ebből látom, hogy egy több napja fontolgatott, alaposan átgondolt játékfelhívásnak is lehetnek hiányosságai, mert illett volna valami ajándékot felajánlani az első jelentkezőnek is. Sebaj, pótolom a hiányt és kapsz tőlem egy meglepetésajándékot. :)

Könyvlelő Kritta írta...

Alíz: a blogodon ment is a válasz :)
Éva: Bátran vágjál bele, nagyon jó kis játék, remek lehetőség a régebbi receptek felelevenítésére.

Alíz, Erdélyből írta...

Megkaptam, csak kicsit elbénáztam a dolgot, de korrigáltam. Mindenképp örülök, hogy jelentkeztél és várom a jövő hónapi összefoglalódat is. :)