Figyelem! Egyszerű, villámgyors és nagyon olasz!
1 liter csirkehúsleves
4 tojás
1,5 ek. parmezán
1/4 ek só
1/4 ek bors
1/4 ek petrezselyem
/A sózás az alapleves ízétől függően kicsit változhat/
A tojásokat a sóval és a borssal elkeverjük, majd lassan a leveshez keverjük, 5 percig főzzük, a végén petrezselyemmel megszórjuk.
4 megjegyzés:
Tojásleves mindenhogyan jöhet nekem:) Jól hangzik ez a parmezános változat is,
Olyan mediterrán tojásleves, kicsit eltér a mi hagyományos tojáslevesünktől, de tényleg finom ilyen hidegben.
Nem szeretem, de ez valahogy gusztusosabb mint egy átlagos tojásleves, lehet hogy meg is kóstolnám
Érdemes megkóstolni, itthon sem mindenki rajong a tojáslevesért, de ez nem is igazán az, a sajt és az erősebb fűszerezés inkább egy májgombóclevesre emlékeztet.
Megjegyzés küldése