A salátához ezt használtam de készülhet más saláta kombinációból is.
Endívia saláta
Lollo rosso /római fodros saláta/
Radicchio
Poré vagy újhagyma
Sárga és piros kaliforniai paprika
Esetleg kevés vörös bab kerülhet még bele
A tetejére sajt került
Az öntethez
2 kefír
kevés tökmagolaj
mustár, cukor, bors és só ízlés szerint
A legjobban azt szeretem, hogy az öntet íze sosem teljesen egyforma, mert ízlés szerint készül, hol picit sósabb, hol picit édesebb esetleg borsosabb vagy mustárosabb, a kefír mindezt elbírja. Merjünk bátran kóstolni és kísérletezni az ízzel, sokkal finomabb lesz mintha a magadot x káváskanál x kanál mustár kombinációt használnánk és elkezdenénk pontosan méricskélni.
A tálaláshoz egy pogácsaszaggatót töltöttem meg salátával, ami könnyen leemelhető róla és így könnyedén készíthetünk salátakupacokat, ami jól mutat a tányéron.
1 megjegyzés:
Nagyon ínycsiklandozó!:) Tiszta tavasz!:)
Megjegyzés küldése