2012. augusztus 22., szerda

Vegye, vigye, nyerjen

Támogatom a tudatos vásárlást, bár amiről most írok nem biztos, hogy a tudatos vásárlás körébe tartozik, sőt inkább manipulatív vásárlásnak hívnám de nagyon sok esetben mégsem tudok/akarok neki ellenállni, szerintem ezzel nem vagyok egyedül, vagy igen?.
 Ilyen a nyereményekkel kecsegtető termékek vásárlása, pl. vegyen egy csokit nyerhet egy másikat, vagy vegyen chipset küldje be a kódot, vagy vegyen üdítőt regisztráljon az Ap számmal stb.

Mindazonáltal vannak ennek a fajta vásárlásösztönzésnek pozitív oldalai is, amit érdemes kiaknáznunk!

  Általában nagyon figyelek arra, hogy olyan játékos terméket vásároljak amit egyébként is venni szoktam és megfigyelhető, hogy a játék időtartama alatt  akciósan adják, na ilyenkor érdemes akár többet is venni az adott termékből, legalábbis én így szoktam tenni, így még spórolni is igen jól lehet, sőt még a nyerésre is adunk magunknak esélyt, ami nagyon sokszor lehet akár a konyhában is hasznos nyeremény. Személy szerint már került így kenyérsütő, kávéfőző, gasztro hétvége is hozzánk, tehát nem lehetetlen vállalkozás.
A nyerési esély nem tudom megmondani mekkora, gondolom a termék népszerűségével egyenes arányban állhat, tehát egy édesített üdítőre sokkal többen küldenek be pályázatokat, mint egy sajttermékre érdemes ezt is figyelembe venni.
Nem tudom egyedül vagyok-e ezzel a fajta vásárlási mániámmal, de ezentúl igyekszem havi rendszerességgel felhívni a figyelmet egy-egy érdekesebb vásárlási lehetőségre/nyerési esélyre/pályázatra(akár a neten is, ebbe még plusz jó, hogy vásárolni sem kell hozzá)  természetesen a gasztronómia területén maradva.

Rögtön vegyük az első lehetőséget egy pályázat, ami holnap fog indulni, az Aldi háziasszonyt keres egy évre sztárgázsiért, jól hangzik holnap biztos megnézem a részleteket is.

     http://haziasszonyok.aldi.hu/

Nyerje meg a havi 300 000 Ft-os álomfizetést!

Csemegézni is szeretünk, így most 1-2 kinder Bueno tuti bekerül majd a kosárba/ennyi luxus jár pl. egy hétfői munkanapon/  a játék ideje alatt, nem több, de ennyi biztos, mert egyébként is finom csokoládé, de  kicsit drágának tartom. Heti 1 milliós ruhatár sem jönne rosszul. Mostantól 9 hétig tart a játék.

http://elbuvolostilus.hu/



Szeptember 3.-tól újra indul a pöttyös rudis játék, a rudi nálunk szinte napi vendég, bár mostanában 89 Ft alatt kevés helyen láttam, ami picit elkeserít.
Suli alatt sokszor becsúszik a pöttyös a gyerekek uzsonnás dobozába, de ne felejtsük el beküldeni a kódot sem.

http://www.realpremium.hu/images/pottyos_pottyosotos_02.png




Szeptembertől lesz a gyermelyi tésztával ismét játék, már most érdemes gyűjteni a haszon pontokat/100 pont/pályázat), nálunk ez a kedvenc tészta így csak ollóval gyorsan kivágom a pontot és már teszem is félre, de jól is fog jönni szeptembertől, mert a nyeremények között lesz készpénz és konyhai gép is.

Részletek majd itt:

http://gyermelyi.hu/index.php?option=com_php&Itemid=37

pontertek



Gyümölcsléből a Siót részesítem előnyben, ár-minőség arányban talán ez áll hozzám a legközelebb ráadásul most igazán jó nyereményekre pályázhatunk, autó, sió termékekkel teli hűtő, szabadidős programok.
Többször van, akció, ha kettőt veszünk jóval olcsóbban kapjuk meg, érdemes ilyenkor figyelni ezt is.


http://www.siogyumolcs.hu/

Jól néz ki ugye?



A Rama margarinról is érdemes gyűjtögetni a zöld vonalkódokat, 4,5 kg szükséges egy pályázathoz, ha összegyűlt és beküldtük receptkönyvet kapunk, általában nagyon színvonalas könyvecskét vagy naptárt küldenek, tehát megéri gyűjtögetni, nálam bőven elfogy ennyi margarin a sütéshez, így ezt is gyűjtögetem jó előre.


Rama



Végül jöjjön az egyik kedvencem:

Vásároljunk magyar terméket!- teljes mértékben támogatom, így gyakran keresem a legnyerőbb magyar kollekció címkével ellátott termékeket, ha tehetem inkább egy ilyen terméket emelek le a polcról, a fűszertől kezdve egészen a kekszekig nagyon sok terméken megtalálható a játékot is hirdető felhívás és itt már tudom is, hogy magyar terméket vásároltam és ez JÓ.

http://promo.amagyartermek.hu/



A mostani ajánlatom ennyi lenne. Blokkot, kódot nem kidobni! :)
Kíváncsi vagyok Ti is gyakrabban nyúltok egy olyan termékért a polcra amivel játszani is lehet vagy nálatok ez egyáltalán nem szempont.
Lehet csak én vagyok oda a nyereményjátékos akciókért?















2 megjegyzés:

gionetta írta...

Éppen tegnap vettem észre, hogy az otthon vásárolt Erős Pistán van egy kód. Nosza, írjunk sms-t, ha már nyerni lehet. Igaz kicsit drága innen a távolból, de sebaj! Nem nyertünk,de biztattak, hogy a nagy főnyereményre még esélyünk van. Nem néztem, hogy olcsóbb e a Pista, megvettem még májusban, mert kellett. De tényleg sokszor akciósak a nyerő termékek és mivel mi csak magyar dolgot vásárolunk otthon, a többit itt is megkapjuk, ha nyerni is lehet vele jöhet. És mondanom sem kell, hogy sokat veszünk egyszerre, lévén ritkán jutunk hozzá. Bár itt is megvehetném piacon, vásárcsarnokban. Vannak magyar standok.Csak az a baj, hogy duplájába kerül, mint a hazai boltokban. Persze most sem nyertünk, de sebaj. Van még pár ismerős, akinek hoztunk Erős Pistát, majd azoktól is elkérem a kódot! :-))
Amúgy tetszik az oldal, igazán tartalmas!!!

Könyvlelő Kritta írta...

Nagyon tetszik, hogy még ilyen messziről is beküldtétek a kódot remélem szerencsétek lesz vele.
Örülök, hogy tetszik a blog :)