Októberben meghirdetésre került a Blikk Nők és a Danubius Hotels Group által egy nagy őszi receptverseny, ahol az ősz legjobb receptjeit keresték szerte az országban. László György a DHG elnöki tanácsadója, vezető konyhafőnöke, Klima Anita a Blikk Nők és a Blikk Nők Konyha dietetikusa választották ki az öt nyertes receptet, mely közé az én egyik süteményem is bekerült, történetesen a Pihe-puha diótortám naranccsal. Először nem is hittem el, hogy egy ilyen neves szakemberekből álló zsűri az én egyik sütimet tartotta az egyik legjobbnak a nagyon erős mezőnyből, de mivel már részt vettünk a rendezvényen így ez maga a valóság, aminek rettentően örülök.
A Radisson Blue Béke Hotel mesterszakácsa Héjja László és csapata készítette el az öt nyertes receptet, mondhatom mesterien, az est háziasszonya Dombóvári Vanda volt, aki a nyerteseket és párjukat, valamint a meghívott vendégeket végigkalauzolta a finomabbnál finomabb ételek és az este folyamán.
Nagyon sok remek ismeretséget kötöttünk, sok élménnyel lettünk gazdagabbak ezúton is köszönet a szervezőknek
Jöjjenek a nyertes ételek sorban:
Leves:
Gesztenyekrémleves
Előétel:
Fóliás pangasius tökös körettel
Főétel:
Töltött kacsa
Desszert:
Mákos-sütőtökös finomság
Pihe-puha diótorta naranccsal
Túrós sütemény ringlószilvával
Jöjjenek a fotók, melyeket Duzmath János László készített, ezúton is köszönöm, hogy megosztotta velünk, mivel a fényképezőgépünk az asztalon kikészítve otthon maradt.
Az előétel: ebben a remek blogban olvashattok róla, érdemes benézni Receptműves
A sütis lányok
Az eseményről és a receptekről bővebben a Blikk Nők december 1-én megjelenő számában olvashattok.
6 megjegyzés:
Gratulálok, csodálatos
Köszönöm szépen :)
Gratulálok, egy ilyen menüt végig enni csodás lehetett.
Köszönöm. Tényleg egy élmény volt az egész este, úgy, ahogy volt. Az ételek tényleg mesterien voltak elkészítve és tálalva, végig enni pedig tényleg egy gasztronómiai csoda volt.
Drága Kriszti!
Csak gratulálni tudok, tiszta szívből!
Nagyon szépen köszönöm! :))
Megjegyzés küldése