Hozzávalók:
2 doboz kefír
1 kg kínai kel
mustár
tökmagolaj
cukor, só, bors
A kínai kelt csíkokra vágjuk, lesózzuk és kb. fél órát állni hagyjuk. A kefírhez hozzáadunk 1 mokkáskanál borsot, 1 evőkanál mustárt, 15 csepp tökmagolajat, 1 evőkanál cukrot. Amennyiben szükséges még igazíthatunk az ízeken. A kínai kelt kicsit kicsavarjuk, majd összekeverjük a kefírrel. Legalább fél napra hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
3 megjegyzés:
Izgalmas nagyon finom lehet
Én nagyon oda vagyok a tökmagolajért, mindent feldob, és nagyon egészséges :)
Bár a kínai kel nem a kedvencem, de olyan gusztán néz ki így :)
tetszik, jó ötlet
Megjegyzés küldése